SKARØFESTIVALEN 2024

Skarøfestivalen, Svendborg

ons 31 jul 2024 15:00

Traditionen tro lukker vi låget på klem for billetter til næste års udgave af Skarøfestivalen, imens lyden af festivalen stadig hænger i æblehave, øregange og hjertekuler.

Vi åbner i første omgang for salget af partoutbilletter og de eftertragtede tipier. Tipierne sælges denne gang som pakker, der indeholder partoutbilletter og indholdet af tipierne er justeret lidt.

Børn til og med 4 år er gratis.
Børn fra og med 5 år til og med 14 år skal have børnebillet.
Personer fra og med 15 år skal have partoutbillet.


Det officielle billetsalg til Skarøfestivalen 2024 med alle tilkøbsmuligheder åbner 1. september, men vi holder early bird-salget åbent for stamgæster og årets festivalgæster frem til 10. august med partoutbilletter til 999 kr. Herefter stiger prisen til 1199 kr. Der er også forsalgsrabat på tipi-billetterne, som ligeledes stiger i pris efter 10. august.

OM TIPIERNE
Tipierne indeholder pr person en boksmadras, sommerdyne, pude og sengetøj og bord og stole til alle mand. Mobilopladning er flyttet til festivalpladsen.
Vi sælger tipierne med partoutbilletter. Hvis I har børn med i tipien, skal I vælge tipi-pakke til antal voksne over 14 år og tilkøbe børneplads (4 til og med 14 år) i tipien, der består børnebillet, seng og sengetøj. Der er samlet plads til max fire senge i teltet. Du kan altså ikke tilkøbe flere børnepladser i tipien, end at der samlet bor 4 personer i tipien.

Du kan ikke rette i antallet af pladser i tipien efterfølgende.

Vil sælger ikke længere billetter til dette arrangement online. Der er muligvis stadig billetter til salg i indgangen, og hvis du ønsker yderligere information om dette, skal du kontakte spillestedet eller arrangøren.

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger